HEART Logo HUTE Logo

HEART Hyokyo Institutional Repository >

Browsing by Author Maeda, Tomoko

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
Sep-2013ドーナツの特性におよぼす各種糖質およ び澱粉の影響前田, 智子; 安藤, ひとみ; 森田, 尚文; マエダ, トモコ; アンドウ, ヒトミ; モリタ, ナオフミ; Maeda, Tomoko; Andou, Hitomi; Morita, Naofumi
Sep-2016古代米粉の製パン性に関する研究 (第1報)前田, 智子; 溝内, 尚子; 森田, 尚文; マエダ, トモコ; ミゾウチ, ナオコ; モリタ, ナオフミ; Maeda, Tomoko; Mizouchi, Naoko; Morita, Naofumi
Feb-2017古代米粉の製パン性に関する研究(第2報)前田, 智子; 溝内, 尚子; 森田, 尚文; マエダ, トモコ; ミゾウチ, ナオコ; モリタ, ナオフミ; Maeda, Tomoko; Mizouchi, Naoko; Morita. Naofumi
Sep-2006教員養成系大学の調理実習における環境教育 : 電子掲示板を活用した課外学習の実施と評価永田, 智子; 岸田, 恵津; 前田, 智子; 西森, 年寿; 中原, 淳; 鈴木, 真理子; ナガタ, トモコ; キシダ, エツ; マエダ, トモコ; ニシモリ, トシヒサ; ナカハラ, ジュン; スズキ, マリコ; Nagata, Tomoko; Kishida, Etsu; Maeda, Tomoko; Nishimori, Toshihisa; Nakahara, Jun; Suzuki, Mariko
Sep-2014米粉と各種澱粉併用による蒸しおよ び焼成ケーキへの利用前田, 智子; 安藤, ひとみ; 森田, 尚文; マエダ, トモコ; アンドウ, ヒトミ; モリタナ, オフミ; Maeda, Tomoko; Andou, Hitomi; Morita, Naofumi
Showing results 1 to 5 of 5

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback